„Cider je méně opojný než víno, méně hořký než pivo, méně sladký než limonády, méně šumivý než sycené vody. Díky tomu zbavuje žízně, osvěží a hodí se takřka ke každému jídlu.“
Výběr těch nejlepších odrůd jablek. Originální suchý cider s obsahem alkoholu 6 %. Výtečně se hodí ke kořeněným masům a exotickým pokrmům. Skvělý k jablečnému koláči.
Sladší s příjemnou kyselinkou a vůní lesního ovoce. Sladký cider s obsahem alkoholu 4%. Výborný k ovocným salátům, pudinků, čerstvým ovocným koláčům a zrajícím sýrům.
Ovocná chuť zralých hrušek s aroma květin. Polosuchý hruškový cider s obsahem alkoholu 5%. Skvěle se hodí k dušenému nebo pečenému masu, zeleninovým salátům a sýrům.